Данілов назвав причину агресії Росії на пострадянському просторі

Читать на русском
Влада Росії живе у своєму вигаданому світі, а також «пхає свого носа» у справи сусідніх країн, де розпалює питання, які не стосуються її.

Влада Росії живе у своєму вигаданому світі, а також «пхає свого носа» у справи сусідніх країн, де розпалює питання, які не стосуються її. Це й є головною причиною агресії РФ на пострадянському просторі.

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Радіо НВ.

Він зазначив, що в Україні є російськомовні громадяни і Росія обрала доктрину «захисту» саме таких людей як причину для втручання в справи інших країн. В їхньому світі сусідні країни складають Російську імперію.

«Це їхнє завдання, це їхня місія, вони собі так вигадали, вони живуть у своєму світі, вигаданому, і вони вважають, що має бути тільки російська імперія. Це у них такі імперські забаганки, які вони ніколи не припиняють й, на жаль, вони дуже дорого обходяться як для України, так і для Грузії, Молдови, для всіх країн в оточенні Російської Федерації», - зазначив Данилов.

Раніше в РНБО заявили про те, що російські танки на окупованій території Донецької та Луганської областей заправляють дизельним паливом з заводу, яким володіє дружина депутата від ОТЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: