Синоптики прогнозують потепління з дощем

Читать на русском
Погода на 25 марта - потепление прогнозируют на западе и в северных областях. На востоке, в центральных и южных областях прогнозируют дожди со снегом.
Фото з відкритих джерел.

У четвер, 25 березня, в Україні очікується поліпшення погоди на заході. Також потепління прогнозують у північних областях. А на сході, в центральних і південних областях прогнозують дощі зі снігом.

Згідно з даними Укргідрометцентру, у Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській областях та в Криму вночі очікується сніг, вдень мокрий сніг з дощем. На решті території країни буде сухо.

Погода на вихідні: похолодання і мокрий снігВ Україні в суботу, 20 березня, у більшості областей очікується невеликий мокрий сніг і дощ.

Температура повітря на заході і в північних областях підніметься до +6+9, вдень, вночі -3-6 градусів. У центрі України +3+6, вдень, вночі -1-4.

На сході і півдні країни вдень стовпчики термометрів покажуть +2+4 градуси, в Одеській області до +5, вночі -1+1 на сході та 0-3 на півдні.

У Києві та області в четвер буде суха погода з мінливою хмарністю. Температура повітря вдень становитиме +5+7 градусів, вночі -2-4.

Нагадаємо, в ООН розповіли, як погода впливає на поширення COVID-19.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: