У Житомирській області в ДТП загинуло троє людей

Читать на русском
У понеділок, 22 березня, у Житомирській області в Коростишеві сталася ДТП, внаслідок якої загинуло три особи.

У понеділок, 22 березня, у Житомирській області в Коростишеві сталася ДТП, внаслідок якої загинуло троє людей.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

ДТП сталася близько 1:00 ночі. Тоді 20-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись вулицею Київською намагався здійснити випередження попутного автомобіля Chevrolet Aveo по правій смузі руху.

Порушення ПДР: як зміняться штрафи для водіївНові штрафи для водіїв запрацюють від 17 березня 2021 року. Посилено відповідальність за водіння в нетверезому стані і перевищення швидкості.

«Після бокового зіткнення з ним некерований Volkswagen винесло у відбійник, де легковик влетів під автопоїзд DAF з напівпричепом», - йдеться в повідомленні.

У результаті зіткнення загинули водій Volkswagen та двоє його пасажирів: 21-річний чоловік і 16-річна дівчина. Всі вони жителі Коростишева. Третього 21-річного пасажира цього ж автомобіля з отриманими тілесними ушкодженнями госпіталізувала «швидка».

«У травмованого чоловіка за результатами медичного обстеження зафіксовано стан алкогольного сп'яніння в 1,99 проміле. Визначення стану, в якому знаходилися загиблі водій і пасажири Volkswagen, зараз триває», - додали у відомстві.

Раніше в Рівненській області сталася ДТП за участю неповнолітніх.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: