Щеплення від коронавірусу отримали вже понад 104 тисячі українців

Читать на русском
В Україні з початку кампанії вакцинації щеплення від COVID-19 першою дозою вакцини отримали 104 342 особи. За добу - 11 628 осіб.
фото УНІАН

В Україні з початку кампанії вакцинації щеплення від COVID-19 отримали вже понад 104,3 тисяч осіб. За добу провакцинували майже 11 700 українців.

Про це повідомила пресслужба МОЗ у Facebook в суботу, 20 березня.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

«104 342 особи щеплено від початку прищеплювальної кампанії, з них отримали 1 дозу - 104 341 особа, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) - 1 людина», - йдеться в повідомленні.

За добу 19 березня в Україні провакцинували 11 628 осіб. Це більше, ніж днем ​​раніше. Щеплення робили 210 мобільних бригад з імунізації.

Нагадаємо, Україна переходить до другого етапу вакцинації. З наступного тижня починається робота стаціонарних пунктів щеплень і вакцинація сімейних лікарів.

«Слово і діло» писало про те, хто і чому вже отримав в Україні другу дозу індійської вакцини від коронавірусу Covishield (AstraZeneca).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: