МОЗ анонсували прискорення вакцинації від коронавірусу

Читать на русском
У МОЗ анонсували прискорення темпів вакцинації від коронавірусу - найближчим часом щоденна кількість щеплень від COVID-19 значно збільшиться.

У МОЗ анонсували прискорення темпів вакцинації від коронавірусу - найближчим часом щоденна кількість щеплень від COVID-19 значно збільшиться.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає Україна 24.

Як пояснив Степанов, вакцинація прискориться внаслідок того, що вона розгортається каскадним шляхом.

«Нам дуже важливо, щоб вона рухалася правильно на всіх етапах і щоб не було програмних помилок. Програмні помилки - це такі, які відразу відкидають країну за рівнем вакцинації назад. Тому ми розгортаємо її каскадним шляхом. Тобто ми почали з 50 мобільних бригад, зараз їх уже понад 200», - сказав він.

Міністр зазначив, що темпи вакцинації дійсно відстають від того плану, який був представлений місцевій владі, але кількість щеплень щодня збільшується.

«Кількість щеплень збільшується щодня. Так, вона відстає від того плану, який ми показали органам місцевої влади, в якій кількості вони мають робити щеплення. З приводу цього, ми їм завжди підкреслюємо, проводимо іноді досить жорсткі селектори, яким чином вони мають збільшувати щеплення», - додав Степанов.

Раніше міністр повідомив про те, що Україна перейшла до другого етапу вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: