США попередили всіх учасників «Північного потоку-2» про покарання

Читать на русском
Адміністрація США має намір і далі застосовувати санкції проти компаній, які беруть участь або спробують взяти участь у реалізації проєкту російського газопроводу.
Ентоні БлінкенВідкрите джерело

США застерегли всіх учасників російського проєкту «Північний потік-2» від продовження робіт. Зокрема, Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що будь-які спроби участі в цьому проєкті і його будівництва відслідковуються, і покарання послідує негайно.

Про це повідомляє пресслужба Держдепартаменту США.

«Як вже говорив президент «Північний потік-2» є поганою угодою як для Німеччини та України, так і для наших союзників і партнерів у країнах Центральної та Східної Європи. Держдепартамент фіксує спроби добудувати газопровід і відстежує інформацію про компанії, залучені в цей процес», - підкреслив Блінкен.

Він підкреслив також, що адміністрація Білого дому має намір і далі карати введенням санкцій компанії, які беруть участь або спробують взяти участь у реалізації проєкту російського газопроводу.

Раніше в Державному департаменті США підтвердили інформацію про те, що адміністрація нового президента США Джозефа Байдена має намір докласти всіх зусиль, щоб заблокувати будівництво російського газопроводу «Північний потік-2».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: