Зони карантину знову оновили: Київ і ще 11 областей поки що у «помаранчевій»

Читать на русском
В Україні 18 березня оновили зони карантину. Число областей у помаранчевій зоні скоротилося, а у червоній зоні як і раніше чотири регіони.
фото Громадське

Міністерство охорони здоров'я в четвер, 18 березня, оновило карантинне зонування з урахуванням ситуації із захворюваністю на COVID-19.

Про це повідомляється на сайті МОЗ.

Степанов назвав умову нового локдауну в УкраїніЯкщо більша частина областей України опиниться в червоній зоні адаптивного карантину, настане час подумати про перехід до локдауну

У «червоній» зоні: Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області.

У «помаранчевій» - Київ та 11 областей: Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська.

Решта регіонів у «жовтій» зоні.

Норма МОЗ по госпіталізації (не більше 60 випадків на 100 тисяч населення) перевищена в: Києві - 95,5; Вінницькій області - 131,5; Житомирській - 111,9; Закарпатській область - 97,2; Івано-Франковскій- 125,8; Київській - 67,2; Миколаївській - 95,0; Одеській - 64,5; Хмельницької - 89,1; Чернівецькій - 98,0.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у Києві оголосили тритижневий локдаун - з 20 березня по 9 квітня. Запроваджується ряд обмежень.

Також повідомлялося, що у Харківській області оголосили про посилення карантину. Старші класи школи перейдуть на дистанційний режим роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: