Арахамія прокоментував створення нової коаліції в Раді

Читать на русском
Арахамія не бачить передумов для створення нової коаліції у Верховній раді. За його словами - потрібна коаліційна угода.
Фото з відкритих джерел.

Очільник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія не бачить передумов для створення нової коаліції у Верховній раді. Про це він сказав журналістам біля Верховної ради.

«Для того, щоб була коаліція, треба коаліційна угода.Її потрібно обговорювати, потрібно провести через фракцію, потрібна програма - це великий процес. Станом на зараз таких процесів я не бачу. Можливо, є розмови», - сказав нардеп.

У «Батьківщині» розповіли про торги з владою за коаліцію та посаду в ДПЗКУПосада голови ДПЗКУ була однією з умов під час переговорів про створення коаліції в Раді. Переговори йшли за участю Батьківщини, Голосу і групи За майбутнє.

Нагадаємо, раніше в ефірі 16+ на skrypin.ua народний депутат фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв розповів про торги з владою за коаліцію та посаду в ДПЗКУ.

Також ще в лютому очільник парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив про можливість утворення коаліції із фракцією «Батьківщина». Тоді ж він уточнив, що «Слуга народу» ніколи не працювала «в режимі коаліції» і це може бути незвично для її членів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: