Комітет підтримав проведення виборів мера Харкова наприкінці жовтня

Читать на русском
Комітет парламенту з питань організації державної влади та місцевого самоврядування підтримав постанову про проведення виборів мера Харкова восени цього року.

Комітет парламенту з питань організації державної влади та місцевого самоврядування підтримав постанову про проведення виборів мера Харкова восени цього року. Тепер постанову можуть розглянути в сесійній залі.

Про це повідомив народний депутат Віталій Безгін у Facebook.

«Вибори голови Харківської громади відбудуться 31 жовтня 2021. Рішення комітету ухвалене. Далі тільки затвердження в залі», - зазначив народний обранець.

Також цю інформацію підтвердив заступник голови комітету Олександр Качура у своєму Telegram.

Пробудження «російської весни»: чим небезпечна смерть КернесаМер Харкова Геннадій Кернес був людиною, яка змогла зупинити сепаратизм у місті в 2014 році.

«Тільки що комітет з питань організації державної влади та місцевого самоврядування розглянув питання й одноголосно підтримав призначення і проведення виборів мера Харкова на осінь 2021 року», - написав він.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер 17 грудня 2020 року від ускладнень після коронавірусу. Його не стало в німецькій клініці «Шаріте» після трьох місяців лікування.

Перша сесія нового складу міської ради Харкова відбулась на початку грудня без новообраного міського голови, але, як повідомили у територіальній виборчій комісії, Кернес все одно заступив на посаду мера.

Через це Харківська обласна прокуратура відкрила провадження щодо голови Харківської ТВК Ольги Мозгової, яка оголосила Геннадія Кернеса обраним мером без повторного складання ним присяги.

Раніше «Слово і діло» писало про претендентів на крісло мера Харкова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: