У Харкові приземлився борт із тілом Кернеса

Читать на русском
Сьогодні ввечері спеціальний борт доставив до Харкова тіло померлого мера міста Геннадія Кернеса, похорони якого відбудуться в середу, 23 грудня.

Сьогодні ввечері спеціальний борт доставив до Харкова тіло померлого мера міста Геннадія Кернеса, похорони якого відбудуться в середу, 23 грудня.

Про прибуття літака повідомило місцеве видання Об'єктив.

У день похорону Кернеса, 23 грудня, в Харкові буде оголошений траур. Таке розпорядження сьогодні видав секретар міської ради Ігор Терехов.

«У цей день будуть приспущені державні прапори та прапори міста Харкова на будівлях і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Також будуть скасовані всі розважально-концертні заходи та спортивні змагання», - пояснили в Харківській міській раді.

Крім того, в Національній поліції розповіли, що прощання з мером в Харківському національному академічному театрі опери та балету охоронятимуть 284 поліціянтів і 150 військовослужбовців Нацгвардії. Ще 130 силовиків охоронятимуть громадський порядок на кладовищі.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер 17 грудня від ускладнень після коронавірусу. Він помер в німецькій клініці «Шаріте» після трьох місяців лікування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: