Сьогодні у Києві обмежать рух транспорту

Читать на русском
У Києві обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт - на вулиці Теліги з вул. Щусєва та вул. Іллєнко. На проспекті Степана Бандери дорожники планують провести капітальний ремонт.
Ілюстративне фото.

У вівторок, 16 березня, на декількох вулицях Києва обмежать рух транспорту через ремонтні роботи.

«З 09:00 до 13:00 16 березня в тунелі на перетині вул. О. Теліги з вул. Ак. Щусєва та вул. Ю. Іллєнка обмежать рух... Дорожники виконають обстеження та очищення водозабірної камери. Роботи необхідні для профілактики підтоплень споруд», - повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Будівництво доріг: як змінювався ринок бітуму в Україні за останні 10 роківНайбільші обсяги бітуму надійшли в Україну в 2020 році. Основні постачальники – Білорусь і Польща, а морем – Греція, Азербайджан і Туреччина.

На проспекті Степана Бандери дорожники планують виконати капітальний ремонт дороги, через що рух на одній з її ділянок буде обмежено до серпня.

«З 07:00 16 березня до 31 серпня на просп. Степана Бандери частково обмежать рух… На проспекті розпочинається новий етап капітального ремонту. Дорожники працюватимуть на частині від вул. О. Теліги до просп. Оболонського (найближчі тижні – від вул. О. Теліги до залізничної станції «Зеніт") у напрямку ст. м. «Почайна». Основні ремонтні роботи на вул. С. Бандери планують завершити до кінця серпня», - пояснили мерії.

Нагадаємо, рух на Індустріальному мості в Києві обмежено до 31 травня через капітальний ремонт. Під час робіт рух буде частково обмежено на півтори смуги на обох частинах шляхопроводу.

Раніше ми писали, що у Києві тимчасово змінять маршрут нічного тролейбуса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: