У Києві тимчасово змінять маршрут нічного тролейбуса

Читать на русском
У Києві тимчасово змінять маршрут руху нічного тролейбусу № 93Н з 00:30 до 03:30 15 березня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт контактної мережі.

У Києві тимчасово змінять маршрут руху нічного тролейбусу № 93Н з 00:30 до 03:30 15 березня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт контактної мережі.

Про це повідомляє пресслужба КП «Київпастранс».

Відзначається, що на тригодинний період рух буде організовано від вулиці Чорнобильської до залізничного вокзалу «Південний».

Шулявський міст у Києві: як змінювалася вартість ремонтуВартість ремонту Шулявського мосту зростала в кілька етапів. Остання цифра – 1 млрд 998 млн гривень.

«Ремонтуємо контактну мережу тролейбуса по вул. Володимирській. З 00:30 до 03:30 рух тролейбусів буде організовано від вул. Чорнобильської до залізничного вокзалу «Південний». О 03:30 рух тролейбусів буде відновлено за власним маршрутом. Вибачаємося за незручності», - говориться в повідомленні.

Відзначимо, в нормальному режимі роботи тролейбус № 93Н курсує за маршрутом «Площа Толстого - Вулиця Чорнобильська».

Раніше повідомлялося про те, що в п'ятницю, 12 березня, рух транспорту по Південному мосту в Києві частково обмежували. Це було пов'язано з протиаварійними роботами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: