У Миколаєві вирішили посилити карантин

Читать на русском
Карантин у Миколаєві посилять. З 17 березня школярі старших класів перейдуть на дистанційне навчання. У міських лікарнях задіять додаткові ліжка.
Мер Миколаєва Олександр СенкевичФото: Facebook/NK.News

У Миколаєві через загострення епідемічної ситуації з коронавірусом посилюють карантинні заходи і збільшують кількість ліжок для COVID-хворих.

Про це повідомляється на сайті міськради Миколаєва у вівторок, 16 березня.

Третя хвиля COVID-19 в Україні: чи буде новий локдаунТретя хвиля коронавірусу почалася в Україні. Чи буде новий локдаун, розібралося Слово і діло.

Рішення про посилення карантину було прийнято під час позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки у вівторок, 16 березня. Причина - протягом останніх тижнів спостерігається зростання нових випадків захворювання на коронавірус у регіоні.

Саме тому у Миколаєві з середи, 17 березня, школярі старших класів перейдуть на дистанційне навчання, а з 22 березня по 3 квітня у навчальних закладах оголошено канікули.

Крім того, в місті хочуть розгорнути 95 додаткових ліжок в медичних установах для пацієнтів з коронавірусом.

За словами мера Миколаєва Олександра Сенкевича, таке рішення - вимушений захід. На сьогодні зафіксовано 30 812 COVID-хворих, з них 267 заразилися за добу, 10 осіб померли.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у Львові розгорнуть п'ять госпіталів для пацієнтів з COVID-19 - з'явиться додатково 366 ліжок.

У Києві втричі підскочив добовий приріст хворих на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: