В Україні 9 готелів претендують на статус п'ятизіркових – Ткаченко

Читать на русском
Чотири столичних готелі та п’ять регіональних претендують на статус п’ятизіркових. Їх визначатиме комісія з присвоєння зірок готелям.
Фото: Facebook

Чотири столичних готелі та п’ять регіональних претендують на статус п’ятизіркових. Їх визначатиме Комісія з присвоєння зірок готелям.

Про це у Telegram розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Перше засідання Комісії з присвоєння зірок відбудеться завтра, 16 березня, і транслюватиметься онлайн у Facebook на офіційній сторінці Державного агентства розвитку туризму.

Ткаченко повідомив, що відтепер комісія керується нормативно-правовим актом, виданим МКІП і зареєстрованим Міністерством юстиції України, а не внутрішнім організаційно-розпорядчим документом.

Також, за словами міністра, усі засідання комісії відбуватимуться з онлайн-трансляцією розгляду кожного пакету документів для забезпечення публічної, правдивої та прозорої оцінки претендентів.

Крім того, паралельно запрацювала Комісія з апеляцій, яка розглядатиме скарги на рішення Комісії з категоризації, якщо суб’єкт розміщення не погодиться з її висновками.

75 заявок на категоризацію планується розглядати щотижнево протягом березня-квітня 2021 року.

Нагадаємо, Ткаченко закликав столичну владу та правоохоронців відреагувати на відкриття покерного клубу у Будинку профспілок на Майдані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: