Голову ОАСК Вовка не змогли доставити на засідання суду

Читать на русском
Голову ОАСК Павла Вовка не доставили до суду для обрання запобіжного заходу 8 лютого, оскільки його не змогли знайти у Києві.
Павло Вовк фото: babel.ua

Голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка сьогодні, 8 лютого, не доставили до Вищого антикорупційний суд для обрання запобіжного заходу. Суддю не змогли знайти.

Про це повідомляє hromadske.ua.

ВАКС продовжив слідство у справі плівок ОАСКАнтикорупційний суд розглянув і частково задовольнив клопотання детектива Національного бюро про продовження строку досудового розслідування.

Як розповів прокурор у справі Олег Макар, судовий привід не змогли застосувати, оскільки суддя Вовк був відсутній як за домашньою адресою, так і за місцем роботи.

«Особа була поінформована про судове засідання, але без поважної причини не з'явилася до суду», - сказав Макар.

У зв'язку з цим сторона звинувачення клопоче про повторний привід Вовка до суду. Судді пішли до нарадчої кімнати, де приймуть рішення з приводу клопотання.

Нагадаємо, на минулому тижні ВАКС дозволив примусово доставити на засідання Вовка, де йому мають обрати запобіжний захід у рамках справи про захоплення влади.

Вовк назвав рішення ВАКС про примусовий привід його до суду незаконним і заявив, що виконувати його не збирається.

Перед цим антикорупційний суд продовжив до 17 березня термін розслідування справи плівок ОАСК. До цього Вовк вчергове не з'явився до ВАКС для обрання запобіжного заходу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: