Окупанти звинуватили Меджліс у водній блокаді Криму

Читать на русском
В анексованому Криму так звана влада звинуватила у водній блокаді півострова лідерів Меджлісу кримських татар Рефата Чубарова і Мустафу Джемілєва.
Фото: ru.krymr.com

В анексованому Криму так звана влада звинуватила у водній блокаді півострова лідерів Меджлісу кримських татар Рефата Чубарова і Мустафу Джемілєва.

Про це пише російське видання «РИА Новости».

«Водну блокаду ми розцінюємо як спробу геноциду і фізичного знищення людей. За її організацією стоять колишні кримські політики і бізнесмени, які після возз'єднання Криму з Росією втекли на Україну. Це Андрій Сенченко, а також лідери визнаної екстремістської і забороненої в Росії організації «Меджліс кримськотатарського народу» Рефат Чубаров і Мустафа Джемілєв», – вважає Володимир Константинов, глава так званого «парламенту» півострова.

Крім того, за його словами, відповідальність лежить на президентах України – Петрі Порошенкові, «з чиєї згоди все було зроблено, і Володимирові Зеленському, який продовжує розпочатий курс варварського ставлення до кримчан».

Нагадаємо, навесні 2014 року українська влада припинила постачання води на територію анексованого Криму, встановивши в Херсонській області загороджувальну дамбу.

Раніше поплічники російських окупантів навіть збиралися судитися з Україною через відсутність води у Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: