Дубінський не визнав рішення про своє зняття з посади голови Київської облорганізації «Слуги народу»

Читать на русском
Дубінський опублікував у своєму каналі список рішень, які, за його словами, були прийняті Київською обласною організацією партії
Олександр ДубінськийФото УНИАН

Народний депутат Олександр Дубінський не визнав рішення «Слуги народу» про його зняття з посади керівника Київської обласної організації партії та заміну на Андрія Мотовилівця.

Про це Дубінський написав у своєму Telegram.

«Ось те що дійсно відображає єдину позицію членів Київської обласної організації. Публікую одноголосно прийняті сьогодні, 14 березня 2021 року, рішення сьогоднішньої позачергової (екстреної) конференції Київської обласної організації політичної партії «Слуга народу»:

1) суворо засудити шахрайську схему використання аферистами змін Статуту партії, прийнятих на з'їзді політичної партії «Слуга народу» 13 березня 2021 року та продовження системних провокацій проти голови Київської обласної організації О. Дубінського;

2) про висловлення безумовної довіри голові Київської обласної організації О. Дубінському;

3) про обрання нового складу політради та голови Київської обласної організації. Головою Київської обласної організації обрано О. Дубінського. Також обрано політраду організації в тому ж складі;

3) доручити голові та політраді Київської облорганізації зробити всі необхідні законні дії для притягнення до відповідальності аферистів і шахраїв, які захоплюють партію і подібними діями дискредитують як партію, так і Президента, який асоціюється з партією і який оточив себе аферистами та шахраями», - написав нардеп.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» 14 березня під час позачергової конференції Київської обласної організації партії прийняла рішення про зняття народного депутата Олександра Дубінського з посади голови Київської обласної організації партії та заміну його на Андрія Мотовилівця.

Водночас Дубінський заявив, що не має інформації про проведення будь-якої конференції Київської обласної організації партії та від свого імені анонсував засідання організації, рішення якої пообіцяв опублікувати пізніше.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: