Дубінського можуть виключити з партії СН найближчим часом – Корнієнко

Читать на русском
Нардепа Олександра Дубінського незабаром можуть виключити з партії Слуга народу. Раніше Дубінського вже виключили з фракції СН.
фото LIGA.net

Партія «Слуга народу» може найближчим часом розглянути питання про виключення нардепа Олександра Дубінського зі свого складу.

Про це заявив голова політсили Олександр Корнієнко у коментарі «Інтерфакс-Україна» у неділю, 14 березня.

Дубінський не визнав рішення про своє зняття з посади голови Київської облорганізації «Слуги народу»Дубінський опублікував у своєму каналі список рішень, які, за його словами, були прийняті Київською обласною організацією партії

«Є всі шанси, що це питання розглянемо найближчим часом. Виключає з партії її голова», - сказав він.

Відзначимо, згідно з новою редакцією статуту партії «Слуга народу», її голова може за власною ініціативою або за поданням структурного утворення політсили ухвалити рішення про виключення когось з членів партії.

Підставою для такого рішення можуть бути, зокрема, невизнання або невиконання членом партії її програми і статуту, невиконання статутних обов'язків, рішень і розпоряджень вищих керівних органів партії, членство в іншій партії, а також вчинення дій, які дискредитують партію або завдають їй шкоди.

Корнієнко пояснив, що у випадку з Дубінським приводом для його виключення зі «Слуги народу» є порушення статуту «за допомогою проведення «своїх» конференцій та непокору керівним органам партії».

При цьому нардеп підкреслив, що конференція Київської обласної партійної організації відбулася відповідно до нового статуту партії.

Нагадаємо, «Слуга народу» 14 березня під час позачергової конференції Київської обласної організації партії прийняла рішення про зняття народного депутата Олександра Дубінського з поста глави Київської обласної організації партії і заміні його на Андрія Мотовилівця.

Сам Дубінський не визнав рішення про своє зняття з посади голови Київської облорганізації СН.

Він закликав «суворо засудити шахрайську схему використання аферистами змін Статуту партії, прийнятих на з'їзді політичної партії «Слуга народу» 13 березня».

1 лютого цього року нардепа Олександра Дубінського виключили з фракції «Слуга народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: