У Запорізькій області затримали двох дівчат, яких підозрюють у наркоторгівлі

Читать на русском
Співробітники Національної поліції у Запорізькій області затримали двох дівчат 16 та 18 років, яких підозрюють у продажу наркотиків. Їх вони, ймовірно,  розповсюджували за допомогою Telegram-каналу.
Фото: Нацполіція

Співробітники Національної поліції у Запорізькій області затримали двох дівчат 16 та 18 років, яких підозрюють у продажу наркотиків. Їх вони, ймовірно, розповсюджували за допомогою Telegram-каналу.

Про це повідомляє сайт Національної поліції.

Зазначається, що за даними слідства, дві подруги віком 16 та 18 років були дилерами одного з Telegram-каналів, який продавав «Альфа PVP», канабіс і екстазі.

Вони отримували наркотики і психотропні речовини поштою, розфасовували і відправляли їх клієнтам в інші області. Для реалізації товару дівчата використовували придумані анкетні дані.

Одну з дилерок затримали, коли вона отримувала чергову посилку з наркотиками. У неї вилучили два пакети «Альфа PVP» вагою більше кілограма.

Також співробітники управління з боротьби з наркотиками разом із співробітниками Василівського районного управління поліції обшукали квартиру, яку облаштували під фасувальний цех.

Там знайшли більше тисячі сліп-пакетів різних обсягів з розфасованими наркотиками і психотропами вагою понад шість кілограмів, таблетки екстазі, мобільні телефони, матеріали для фасування із логотипом каналу та електронні ваги.

За оцінками, вартість вилученого товару становить понад сім мільйонів гривень.

Нагадаємо, на початку січня у Львові під час спецоперації по факту контрабанди наркотиків вилучили рекордну партію героїну вагою понад тонну, в ході якої було затримано четверо громадян Туреччини.

Також ми писали, що співробітники СБУ у Міжнародному аеропорту «Бориспіль» затримали іноземця, який намагався провезти на територію України півкілограма кокаїну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: