Дубінський «заради експерименту» не вніс проєкт про переведення будинкових комунікацій на баланс постачальників

Читать на русском
Олександр Дубінський провалив обіцянку зареєструвати законопроєкт про переведення будинкових комунікацій на баланс постачальників послуг.

Позафракційний народний депутат Олександр Дубінський не виконав обіцянку зареєструвати законопроєкт про переведення будинкових комунікацій на баланс постачальників послуг.

Обіцянку нардеп давав 23 червня 2020-го, повідомляє «Слово і діло».

«Давайте, заради експерименту, ми цей законопроєкт зараз зареєструємо, і ви подивитеся, як будуть йому протидіяти з боку парламенту. Ви вірите в те, що парламент пропустить закон, щоб змусити будівельну мафію взяти на свій баланс газорозподільні комунікації, електрокомунікації і теплокомунікації? Я не вірю, але давайте перевіримо тестово, подамо законопроєкт і подивимося, хто його буде гальмувати і як», – сказав Дубінський в ефірі одного з телеканалів.

Судячи з усього, від такого «експерименту» Дубінський вирішив відмовитися: з літа минулого року до середини лютого 2021-го він не вносив до Верховної ради обіцяний законопроєкт (а всього за цей період у нього було 26 ініціатив). Таким чином, нардеп обіцянку не виконав.

Відзначимо, за даними «Слово і діло», у Дубінського 173 обіцянки: виконав – 34 (20%), провалив – 38, в процесі реалізації – 101.

Нагадаємо, 1 лютого нардепа Олександра Дубінського виключили з фракції «Слуга народу». Це сталося після того, як Міністерство фінансів США внесло депутата до списку санкцій за втручання у вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: