США можуть посилити санкції проти Росії – Блінкен

Читать на русском
Блінкен нагадав, що Україна змушена боротися не тільки з внутрішніми викликами, але і з агресією РФ
Ентоні БлінкенВідкрите джерело

США готові й надалі підтримувати Україну у всіх сферах. Зокрема, ця підтримка може виражатися в посиленні Вашингтоном санкцій, спрямованих проти Росії.

Про це заявив Державний секретар США Ентоні Блінкен на засіданні комітету з іноземців Палати Представників Конгресу США.

Блінкен нагадав, що Україна змушена боротися не тільки з внутрішніми викликами, такими, як корупція та олігархія, так і з зовнішніми, а конкретно, з агресією Росії проти неї.

ЗМІ дізналися деталі нових санкцій США проти РосіїСША готують заходи проти Росії у зв'язку з причетністю Москви до серії кібератак проти державних органів США в кінці 2020 року

«Ми виступаємо рішуче проти спроб Росії анексувати Крим, ми рішуче проти агресії РФ на Донбасі, на сході України. І ми твердо підтримуємо Україну і маємо намір посилити цю підтримку – будь то у сфері безпеки, економіки, або ж в зусиллях по зміцненню власної демократії», - зазначив Блінкен.

Раніше глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявляв, що зниження рівня ескалації на лінії розмежування між Україною та ОРДЛО безпосередньо залежить від того, наскільки будуть посилені санкції США і Європейського Союзу проти Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: