Голова Генштабу Вірменії подав до суду через своє звільнення

Читать на русском
Начальник Генштабу Вірменії Онік Гаспарян вважає, що заява прем'єр-міністра Нікола Пашиняна про його відставку є неконституційною.
armenpress.am

Начальник Генштабу ЗС Вірменії Онік Гаспарян вирішив звернутися до адміністративного суду, оскільки вважає заяву прем'єр-міністра Нікола Пашиняна про його відставку неконституційною.

Про це повідомляє місцеве видання Armenpress.

Пашинян назвав умову своєї відставкиПрем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про готовність піти з посади очільника вірменського уряду у разі відповідного рішення народу.

«Моя позиція не змінилася: і опублікована заява (про звільнення, - ред.), і весь процес звільнення неконституційний, що вкотре підтверджує, що вирішення нинішньої кризи може бути забезпечене тільки в результаті відставки прем'єра і дострокових парламентських виборів. Для реалізації сили конституції я звернувся до адміністративного суду», - заявив Гаспарян.

Він додав, що «продовжить службу батьківщині і народу в іншому статусі» і звернувся до військових. Гаспарян закликав армію «продовжувати службу виключно країні і народу для розвитку ЗС і зміцнення Вірменії та Арцаху».

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що прем'єр Вірменії Нікол Пашинян заявив про звільнення глави Генштабу країни Оніка Гаспаряна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: