Пашинян назвав умову своєї відставки

Читать на русском
Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про готовність піти з посади очільника вірменського уряду у разі відповідного рішення народу.
Фото з відкритих джерел

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про готовність піти з посади очільника вірменського уряду у разі відповідного «рішення народу».

Про це сам Пашинян повідомив у Facebook.

Окрім того, вірменський прем’єр також зазначив, що він не проти розпочати консультації з питання проведення позачергових парламентських виборів у 2021 році із парламентськими та позапарламентськами силами.

При цьому Пашинян додав, що готовий залишити посаду керівника Кабміну, однак зробить це «тільки за рішенням народу».

«Я не чіпляюся за крісло прем'єра, але і не можу проявити недбале ставлення до довіреної мені народом влади. Готовий залишити посаду прем'єра тільки рішенням народу. Також готовий у разі підтвердження довіри народу надалі продовжити лідерство Вірменії в цей складний період. Є єдиний варіант отримання відповідей на всі ці питання - проведення позачергових парламентських виборів», - заявив вірменський прем’єр.

Нагадаємо, після поразки у війні з Азербайджаном у столиці Вірменії Єревані почалися протести з вимогою відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

Президент Вірменії Армен Саркісян закликав прем'єр-міністра разом з урядом піти у відставку. Він також закликав парламент країни готуватися до дострокових виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: