Шмигаль розповів про ситуацію з теплопостачанням у Донецькій області

Читать на русском
У Донецькій області відновили роботу котелень після того, як Нафтогаз припинив поставки газу для Донецьктеплокомуненерго. За фактом відключення від газу котельних відкрили 83 кримінальні справи.
kmu.gov.ua

У Донецькій області відновили роботу котелень після того, як «Нафтогаз» припинив постачання газу для «Донецьктеплокомуненерго» через борги. За фактом відключення від газу 59 котелень відкрили 83 кримінальні справи.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі у вівторок, 9 березня.

Наскільки подорожчало тепло та як працює ринок природного газу в УкраїніУ деяких регіонах централізоване опалення подорожчало майже вдвічі. Які постачальники мають найвищі тарифи.

«Ситуацію з теплопостачанням на Донеччині обговорили сьогодні з головою облдержадміністрації, керівником обласної ВЦА Павлом Кириленком ... Павло Кириленко повідомив, що за фактом відключення котелень зареєстровані 82 кримінальних провадження за ст. 356 (самоправство - ред.) КК України та кримінальне провадження за ч. 2 ст. 384 (Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу - ред.)УК», - написав він.

Шмигаль додав, що після того, як «Донецькоблгаз», всупереч постанові Кабміну, відключив від газу 59 котелень «Донецьктеплокомуненерго», спільними зусиллями вдалося відновити роботу котелень.

Нагадаємо, 6 березня в Донецькій області заявили про припинення поставок природного газу для «Донецьктеплокомуненерго» через борги перед «Нафтогазом».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: