Вовка знову не змогли знайти і доставити до суду: засідання перенесли

Читать на русском
Голову ОАСК Павла Вовка 9 березня знову не змогли привести до суду. Нове засідання призначили на 15 березня.
Павло Вовкфото: babel.ua

Голову Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка знову не змогли доставити на засідання суду, яке мало відбутися сьогодні, 9 березня.

Про це повідомила пресслужба Центру протидії корупції.

Ситник прокоментував неявки голови ОАСК до судуУ Національному бюро стверджують, що виконанню рішення про доставку голови окружного адмінсуду протидіють органи.

«Сьогодні детективи вкотре не знайшли його (Павла Вовка - ред.) за жодним із місць можливого перебування: ні на роботі, ні вдома. Новий привід Вовка суд дозволив на 15 березня об 11:00», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 лютого мало відбутися засідання з обрання запобіжного заходу Вовку, а його самого мали примусово на нього доставити, однак цього не сталося. Детективи НАБУ не знайшли голови ОАСК за відомими адресами, а той вранці написав, що рішення про його привід - незаконне.

До цього НАБУ намагалося вручити главі ОАСК Вовку клопотання про його звільнення з посади, але він відмовився його забирати.

22 лютого Вовк знову не з'явився в ВАКС. Це уже в'пяте. Тоді ж антикорупційний суд прийняв рішення про примусовий привід голови ОАСК.

Систематичні неявки Вовка до суду прокоментував директор НАБУ Артем Ситник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: