Ситуація на Донбасі: 5 обстрілів, бойових втрат немає

Читать на русском
7 березня на Донбасі було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів. Українські військові відкрили вогонь у відповідь.

7 березня на Донбасі було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів. Українські військові відкрили вогонь у відповідь.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Facebook.

Біля Авдіївки збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру.

Вогонь на випередження: до чого призведе нове загострення на ДонбасіБудь-які спроби домовитися про мир в окремих районах Донецької та Луганської областей на основі Мінських угод приречені на провал.

«Наші захисники вогнем у відповідь дали гідну відсіч», - повідомили в штабі.

Вогнева активність сил РФ спостерігалася також неподалік від населеного пункту Лебединське. Тут російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь по позиціях ЗСУ з міномета 82-го калібру і зі станкового протитанкового гранатомета.

Біля населеного пункту Опитне, збройні формування Російської Федерації та її найманці вели неприцільний вогонь в бік українських позицій з підствольного гранатомета, а поблизу населеного пункту Південне окупанти здійснили прицільні обстріли з протитанкового ракетного комплексу і стрілецької зброї.

«Бойових втрат серед українських вояків немає. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ», - повідомили в пресцентрі.

Раніше бойовики змінили правила перетину КПВВ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: