ОБСЄ повідомила про зменшення кількості порушень перемир'я на Донбасі

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала значне зменшення кількості порушень перемир'я на Донбасі. Загалом за добу було 10 порушень.
Фото - штаб ООС.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала значне зменшення кількості порушень перемир'я на Донбасі. Загалом за добу було 10 порушень.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

Ситуація на Донбасі: наскільки агресивнішим став противник після закриття телеканалів МедведчукаОдразу після оголошення санкцій проти Козака і телеканалів Медведчука в зоні проведення ООС почастішали ворожі снайперські обстріли. Від початку лютого загинуло 8 наших бійців та 7 – поранені.

У Донецькій області місія зафіксувала 10 порушень режиму припинення вогню, включаючи 1 вибух у межах ділянки розведення в районі Петровського. Також зафіксовані 7 невизначених боєприпасів у районах на північ від Широкіно.

«За попередній звітний період зафіксовано 150 таких порушень, з яких більшість (включаючи 71 вибух) відбулися на північ від Широкиного», - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Луганській області, як і в попередній звітний період, СММ не зафіксувала порушень режиму припинення вогню. Раніше Місія зафіксувала порушення режиму припинення вогню в цій області 27 лютого.

Нагадаємо, глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив про протест щодо оприлюдненого на сайті так званої «Народної міліції ДНР» повідомлення про попереджувальний вогонь.

Як уточнив Кравчук, у повідомленні бойовиків йшлося про нібито «отримання дозволу на ведення попереджувального вогню для придушення вогневих точок противника».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: