Стали відомі подробиці ДТП з поліцією в Одеській області

Читать на русском
ДТП сталася на 452 кілометрі автомобільної дороги М-05 в напрямку Одеса-Київ, загинув один правоохоронець
ДТП в Одеській областіod.npu.gov.ua

Стали відомі подробиці смертельного ДТП за участю поліції в Одеській області 5 березня, в результаті якого один правоохоронець загинув, а шестеро отримали травми

Про це повідомляє видання «Страна» з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

ДТП сталася на 452 кілометрі автомобільної дороги М-05 в напрямку Одеса-Київ.

«З вимкненим спецсигналом машина Toyota Prius поліцейських здійснювала розворот у бік Києва, не надавши перевагу в русі автомобілю Hyundai Sonata, який рухався в бік Одеси", - сказано в повідомленні.

За кермом поліцейського автомобіля перебували співробітники Нацполіції при виконанні, автомобілем Hyundai Sonata керував капітан поліції та начальник СРПП Могилів-Подільського РОП ГУ НП у Вінницькій області. В результаті аварії один з пасажирів автомобіля Hyundai Sonata - старший лейтенант поліції 1989 року народження - загинув; водій і інші пасажири Hyundai Sonata, а також екіпаж поліцейського автомобіля отримали різні травми. П'ятьох з них госпіталізували з різними травмами та переломами, шостий правоохоронець від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, 5 березня в Одеській області на трасі Одеса-Київ сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля патрульної поліції. В результаті інциденту одна людина загинула.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: