Зеленський відреагував на ДТП з українцями у Польщі

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський висловив співчуття сім'ям українців, чиї близькі загинули в аварії за участю рейсового автобуса в Польщі.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття сім'ям українців, чиї близькі загинули в аварії за участю рейсового автобусу в Польщі.

Про це він написав у своєму Twitter в суботу, 6 березня.

ДТП у Польщі: кількість постраждалих українців зрослаДТП з автобусом у Польщі. Кількість постраждалих в аварії громадян України збільшилася з 15 до 35.

«Сердечні співчуття родинам українців, чиї близькі загинули й зазнали травм унаслідок аварії автобуса під польським Кашице. Наші консули – на місці трагедії. Робимо все можливе для надання допомоги», - написав він.

Нагадаємо, у Польщі сталася аварія за участю українського рейсового автобусу Познань-Херсон. На трасі біля міста Кошице він з'їхав з віадука і перекинувся.

Спікер МЗС Олег Ніколенко спочатку повідомив про шість загиблих і 15 постраждалих українців. Пізніше він уточнив, що кількість постраждалих збільшилася до 35.

За даними місцевих ЗМІ, всього в автобусі було 57 пасажирів, всі громадяни України. Зараз госпіталізовано 35 осіб, п'ятеро з них у важкому стані. 16 осіб, яким нічого не загрожує, поселили в готелях. Вирішується питання їх повернення до України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: