ДТП з українцями в Польщі: Дуда висловив співчуття

Читать на русском
Президент Польщі Анджей Дуда відреагував на смертельну аварію з українським автобусом, жертвою якої стали шість українців.
Анджей ДудаФото: Sean Gallup / Getty Images

Президент Польщі Анджей Дуда відреагував на смертельну аварію з українським автобусом, жертвою якої стали шість українців.

Про це Анджей Дуда повідомив на своїй сторінці в Twitter в суботу, 6 березня.

Зеленський відреагував на ДТП з українцями у ПольщіПрезидент Володимир Зеленський висловив співчуття сім'ям українців, чиї близькі загинули в аварії за участю рейсового автобуса в Польщі.

Він висловив співчуття сім'ям загиблих українців.

«Я глибоко засмучений страшною новиною про катастрофу українського автобуса на трасі А4 поблизу кашку, в якій 6 людей загинули, а кілька десятків отримали травми. Щирі співчуття сім'ям загиблих і всім нашим українським друзям», - написав президент Польщі.

Нагадаємо, у Польщі сталася аварія за участю українського рейсового автобуса Познань-Херсон. На трасі біля міста Кашице він з'їхав з віадука і перекинувся.

Речник МЗС Олег Ніколенко повідомив про шість загиблих і 35 постраждалих українців.

За даними місцевих ЗМІ, всього в автобусі було 57 пасажирів, всі громадяни України. Зараз госпіталізовано 35 осіб, п'ятеро з них у важкому стані. 16 осіб, яким нічого не загрожує, поселили в готелях. Вирішується питання їх повернення до України.

На ДТП також відреагував президент України Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: