У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Напередодні бойовики сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі, один боєць поранений. З початку доби 6 березня порушень перемир'я не зафіксовано.
фото з відкритих джерел

Напередодні бойовики сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі, один боєць поранений. З початку доби 6 березня порушень перемир'я не зафіксовано.

Про це повідомляє пресцентр ООС вранці 6 березня.

Вогонь на випередження: до чого призведе нове загострення на ДонбасіБудь-які спроби домовитися про мир в окремих районах Донецької та Луганської областей на основі Мінських угод приречені на провал.

Так, вчора біля населеного пункту Піски окупанти відкривали неприцільний вогонь з підствольного гранатомету і стрілецької зброї.

Загарбники здійснювали обстріл з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів біля населеного пункту Широкіно.

Біля Водяного окупанти вели прицільний вогонь з ручного протитанкового гранатомету, а в напрямку Авдіївки - зі стрілецької зброї. Вогнем з станкового протитанкового гранатомета противник обстрілював українські позиції поблизу Талаківки.

У передмісті Мар'їнки російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл позицій ЗСУ зі снайперської зброї. Один український воїн отримав вогнепальне поранення.

Військовослужбовця доставили до лікувального закладу, йому надається медична допомога. Стан здоров'я пораненого - важкий.

У штабі наголосили, що Україна тричі просила ввести «тишу» на Донбасі, але обстріли не припинялися.

З початку поточної доби, 6 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше в штабі ООС повідомляли про три ворожі обстріли.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: