У Дніпропетровській області сталася смертельна аварія з вантажівками

Читать на русском
У Дніпропетровській 6 березня зіткнулися дві вантажівки. В результаті одна людина загинула, ще двоє - постраждали.
dsns.gov.ua

У Дніпропетровській області вранці в суботу, 6 березня, зіткнулися дві вантажівки. В результаті одна людина загинула, ще двоє - постраждали.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

ДТП сталося о 5:52 на ділянці дороги М-29 Харків-Сімферополь поблизу селища Губиниха Новомосковського району. Не розминулися вантажівки Volvo FL7 і «ГАЗель».

«Співробітниками Служби порятунку за допомогою аварійно-рятувального обладнання були деблоковані двоє постраждалих чоловіків, (1998 і 1999 років народження) і чоловік без ознак життя (від отриманих травм чоловік, 1956 року народження, загинув на місці події), яких в результаті ДТП затисло в салоні вантажного автомобіля ГАЗель», - йдеться в повідомленні.

Поліція встановлює обставини ДТП, додали в ДСНС.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в Польщі рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив в аварію. Шість українців загинули, 35 постраждали.

На ДТП з українцями відреагував президент Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: