Ситуація на Донбасі: вісім обстрілів, втрат серед військових ЗСУ немає

Читать на русском
У всіх випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь по позиціях бойовиків. Становище в зоні ООС контролюється українською армією.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

З початку доби 6 березня в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі проросійські бойовики та найманці вісім разів обстрілювали українські позиції. Втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні пресцентру штабу ООС.

«Протягом поточної доби, 6 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», - наголошується в повідомленні.

Українські позиції піддавалися обстрілу поблизу населених пунктів Мар'їнка, Опитне та Піски. Бойовики били по ЗСУ з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і легкої стрілецької зброї. У всіх випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь по позиціях бойовиків. Бойові втрати серед українських військовослужбовців відсутні. Становище в зоні ООС контролюється українською армією.

З метою негайного припинення вогню українська сторона СЦКК тричі направляла запит через СММ ОБСЄ на введення режиму «Тиша».

«Вищезазначені факти свідчать про те, що представники збройних формувань РФ продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнуті домовленості», - зазначили в штабі ООС.

Напередодні бойовики сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі, один боєць ЗСУ отримав поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: