Призначено нового голову прокуратури Миколаївської області

Читать на русском
Новим головою Миколаївської обласної прокуратури призначено Володимира Говоруху. Сьогодні його представили колективу.
myk.gp.gov.ua

Новим головою Миколаївської обласної прокуратури призначено Володимира Говоруху. Сьогодні його представила колективу генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Миколаївської області в п'ятницю, 5 березня.

Конкурс на антикорупційного прокурора: хто бореться за крісло керівника САПКонкурсна комісія з обрання керівництва антикорупційної прокуратури та начальника одного з її відділів затвердила перелік осіб, яких допустили до конкурсу.

«Генеральний прокурор Ірина Венедіктова представила колективу Миколаївської обласної прокуратури керівника - Володимира Говоруху. Вона поставила йому завдання продуктивно працювати для захисту закону на Миколаївщині», - сказано в повідомленні.

Говоруха почав роботу в органах прокуратури у 2001 році. Він працював старшим помічником прокурора, слідчим і старшим слідчим Московського району Харкова. Був заступником прокурора Червонозаводського району Харкова, прокурором Красноградського району Харківської області, керівником Первомайської місцевої прокуратури Харківської області.

З липня 2020 року Говоруха обіймав посаду заступника начальника Департаменту нагляду за дотриманням законів Нацполіціею і органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю, Офісу генерального прокурора.

Нагадаємо, раніше був призначений новий прокурор Одеської області Сергій Костенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: