У Києві «замінували» дві станції метро

Читать на русском
У Києві закрито на вхід та вихід станції метро Університет і Хрещатик, а також пересадочний вузол на Майдан Незалежності через анонімний дзвінок про мінування.
Фото: пресслужба Нацполіції

У Києві закрито на вхід та вихід станції метро «Університет» і «Хрещатик», а також пересадочний вузол на «Майдан Незалежності» через анонімний дзвінок про мінування.

Про це повідомили у Київському метрополітені.

«Станції «Університет» і «Хрещатик» плюс пересадочний вузол на «Майдан Незалежності» зачинено на вхід та вихід. Надійшов анонімний дзвінок про мінування», – йдеться у повідомленні.

Проводиться перевірка.

«Мінування» шкіл, лікарень, станцій метро, вокзалів в Україні: чи знаходять «мінерів»Із 719 анонімних дзвінків про мінування лише у 115 випадках правоохоронцям вдалося встановити особу мінера.

Нагадаємо, учора Верховна рада посилила покарання за неправдиве мінування.

Зазначимо, в країні час від часу мінують ТРЦ, вокзали, лікарні, школи та садки. Нещодавно у Києві в один день «мінували» десять торговельних центрів і готель.

На початку лютого правоохоронці затримали одного з таких «мінерів», який повідомляв про замінування станцій метро і ТРЦ у столиці. 25-річному киянину загрожує до 8 років тюрми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: