Степанов перерахував країни, де також використовують індійську вакцину

Читать на русском
Індійську вакцину Covishield крім України використовують для вакцинації від коронавірусу ще ряд країн.
Фото Слово і діло

Індійську вакцину Covishield, крім України, використовує для вакцинації від коронавірусу ще низка країн, у тому числі - і в Європі.

Про це розповів глава МОЗ Максим Степанов у вівторок, 2 березня.

Зеленському зробили щеплення від коронавірусуУ вівторок, 2 березня, президенту Володимиру Зеленському під час поїздки на Донбас зробили щеплення від коронавірусу.

«Таку ж вакцину використовують у багатьох країнах світу - Австралії, Південній Кореї, Великій Британії, країнах ЄС і Канаді. 26 лютого Канада офіційно зареєструвала у себе Covishield для екстреного використання за такою ж процедурою, як це зареєстровано в Україні, і вже на цьому тижні вони отримають перші 500 000 доз цієї вакцини, яка зроблена Serum Institute в Індії», - повідомив він.

При цьому Степанов додав, що згідно з останніми дослідженнями у Британії, ефективність вакцини AstraZeneсa в запобіганні госпіталізації осіб старших за 70 років становить понад 80%.

У зв'язку з цим міністр назвав «фейком і маніпуляцією» інформацію про те, що вакциною AstraZeneсa нібито не можна прищеплювати людей старших за 65 років.

Нагадаємо, напередодні глава МОЗ Максим Степанов публічно зробив щеплення від коронавірусу вакциною Covishield.

Всього з початку процесу імунізації в Україні першою дозою вакцини Covishield зробили вже 4905 щеплень. У чергу на вакцинацію записалися вже понад 44 тисячі українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: