Аваков прокоментував плівки «Медведчука-Суркова»

Читать на русском
Аваков заявив, що злиті в ЗМІ плівки з бесідою Медведчука і Суркова - далеко не останні, будуть ще дані
Арсен АваковФото УНИАН

Опубліковані українськими ЗМІ аудіозаписи розмови народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і колишнього помічника президента РФ Владислава Суркова не останні - будуть ще зливи подібного роду.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в інтерв'ю телеканалу 1 + 1.

«Якісь гарні люди взяли та й опублікували цю розмову Медведчука з Сурковим. Мені, наприклад, відомо, що це - не остання розмова, там будуть ще... Ось ми бачили цей останній розмову: грудень, у нас трагічна ситуація, це вже після Іловайська, але перед Дебальцеве, це «хі-хі», «ха-ха »... Він усім цим займається, щоб повернутися у владу», - зазначив голова МВС.

Аваков також назвав політиків, які «побоюються Медведчука» «тимчасовими правителями» і нагадав, що Медведчук - це кум президента РФ Володимира Путіна, «людина, яка щиро вважає Путіна своїм другом, вони дружать сім'ями, вони в хорошій комунікації».

Нагадаємо, 25 лютого в ЗМІ з'явилися повідомлення про аудіозапис 2014 року, на якій нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук і колишній помічник президента РФ Владислав Сурков обговорювали постачання електроенергії до Криму та обмін полоненими на Донбасі. Окрім того, також було порушено тему обміну полоненими на Донбасі. Зокрема, вирішувалося питання щодо їх кількості. При цьому Сурков називав проросійських терористів на Донбасі «ці наші там підопічні» і обіцяв посприяти з обміном.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: