«Укрзалізниця» скоротить майже третину штату центрального офісу

Читать на русском
У рамках реформування структури і оптимізації дублюючих посад управлінського персоналу Укрзалізниця скоротить майже третину штату центрального офісу в Києві.
Фото: УНІАН

У рамках реформування структури і оптимізації дублюючих посад управлінського персоналу «Укрзалізниця» скоротить майже третину штату центрального офісу в Києві.

Про це заявив голова правління УЗ Володимир Жмак під час всеукраїнського селектору щодо соціальних питань залізничників.

«Ми оптимізуємо 700 з 2500 штатних посад працівників центрального офісу. Ми ліквідуємо посади 13 функціональних директорів та 14 підрозділів. Було багато дублювання, було багато незрозумілого функціоналу», – розповів він.

Голова правління УЗ підкреслив, що працівників робітничих професій не звільнятимуть.

«Виробничі професії не будуть оптимізуватись. Навпаки зараз ми комплектуємо штат тих підрозділів, які займаються виробничою діяльністю», – додав він.

Нагадаємо, правоохоронці викрили посадових осіб одного зі структурних підрозділів «Укрзалізниці» в розтраті понад 4,5 млн грн державних коштів. Ці гроші виділялися на ремонт і облаштування зони очікування для пасажирів на приміському вокзалі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: