УЗ змінила графік поїздів до 8 березня через карантин в Івано-Франківську

Читать на русском
УЗ замінила призначений до 8 березня додатковий поїзд з Києва до Івано-Франківська на рейс Запоріжжя-Львів.
фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» замінила призначений до 8 березня додатковий поїзд з Києва до Івано-Франківська на рейс Запоріжжя-Львів.

Про це повідомила пресслужби компанії у п'ятницю, 19 лютого.

В Івано-Франківській області діятиме «червоний» рівень карантинуВ Івано-Франківській області посилюють карантин через критичну ситуацію із коронавірусом. Область матиме карантинні обмеження червоного рівня з наступного тижня.

В УЗ відзначили, що уважно стежать за епідеміологічною ситуацією в регіонах. Тому, у зв'язку з підвищенням рівня захворюваності на COVID-19 і введенням додаткових карантинних обмежень в Івано-Франківській області, пасажирам запропонують альтернативні напрямки.

«Укрзалізниця призначає спеціальні рейси поїзду №120 Запоріжжя - Львів 5 та 7 березня (6 і 8 березня назад), які замінять додаткові рейси потягу №43 Київ - Івано-Франківськ 5 і 9 березня (4 і 8 березня назад)», - йдеться в повідомленні.

Також залишаються й інші рейси, призначені раніше.

«Серед 8 призначених до першого триденного весняного уікенду поїздів рекомендуються рейси до Одеси, Ужгороду, Вінницs, Сум і Ковелю», - додали в УЗ.

Нагадаємо, на цьому тижні Кабмін встановив адаптивний карантин в Україні з 24 лютого. Івано-Франківськ потрапив до «червоної» зони. Мер міста Руслан Марцінків повідомив, що в Івано-Франківську з понеділка почнуть діяти жорсткі карантині заходи.

Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську склалася критична ситуація з місцями для хворих на коронавірус - центральна лікарня переповнена COVID-пацієнтами. У місті розгорнуть додаткові ліжко-місця і мобільний госпіталь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: