В «Укрзалізниці» анонсували появу камер спостереження в електричках

Читать на русском
В Укрзалізниці планують розпочати модернізацію приміських електропоїздів, яка включає в себе, зокрема, встановлення камер спостереження у вагонах та тривожної кнопки у кабінах машиністів.
Фото з відкритих джерел

В «Укрзалізниці» планують розпочати модернізацію приміських електропоїздів, яка включає в себе, зокрема, встановлення камер спостереження у вагонах та «тривожної кнопки» у кабінах машиністів.

Про це заявив глава правління «Укрзалізниці» Володимир Жмак, повідомляє пресслужба компанії.

«Якщо ми говоримо про електропоїзди, то зараз ми вже займаємося їх модернізацією, яка включає в себе установку камер спостереження, які дозволять машиністу контролювати ситуацію в вагонах електропоїзда», - зазначив Жмак.

Він додав, що в «Укрзалізниці» також збираються встановити в кабінах машиністів «тривожну кнопку», завдяки якій можна буде викликати на найближчу станцію поліцію.

Окрім того, у пресслужбі зазначили, що з літа 2020 року в поїздах для охорони правопорядку залучили воєнізовану охорону.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в «Укрзалізниці» шукають інвесторів для реалізації проєкту потягів зі швидкістю до 350 км/год зі столиці до найбільших міст України.

Також ми писали, що УЗ вперше виділять з бюджету кошти на нові вагони та оновлення інфраструктури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: