Стало відомо, у кого вже є антитіла до коронавірусу

Читать на русском
Менше 10 відсотків населення в усьому світі мають антитіла до коронавирусу. Про це розповіла головний науковий співробітник Всесвітньої організації охорони здоров'я Сумья Сваминатан.

Менше 10% населення в усьому світі мають антитіла до коронавирусу. Про це розповіла головний науковий співробітник Всесвітньої організації охорони здоров'я Сумья Сваминатан.

За її словами, є території, особливо у міських районах з високою щільністю населення, де 50-60% жителів піддалися зараженню вірусом і мають антитіла, але це не означає, що все місто, провінція, або країна мають колективний імунітету, повідомляється на сторінці ВООЗ в Twitter.

Пандемія COVID-19: скільки міністрів охорони здоров'я змінилося в країнах ЄвропиЗа час пандемії в Україні, Іспанії, Чехії, Словенії Міністерство охорони здоров'я очолювали три міністри.

Сваминатан впевнена, що масштабний колективний імунітет від COVID-19 можна отримати лише за допомогою вакцинації населення.

Раніше повідомлялося, що Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує тим, хто перехворів COVID-19, вакцинуватися від коронавірусу.

Нагадаємо, у світі зафіксовано понад 114 мільйонів випадків зараження коронавірусом.

Лідерами за кількістю випадків COVID-19 залишаються США, Індія та Бразилія.

Раніше ми писали, що в Україні з 24 лютого почався перший етап вакцинації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: