На Філіппінах розпочалася вакцинація від COVID-19

Читать на русском
У понеділок, 1 березня, стартувала вакцинація від коронавірусу COVID-19, першими вакцину отримають медики, члени Кабінету міністрів, а також військові та поліцейські.
Фото - ЕРА.

У понеділок, 1 березня, на Філіппінах стартувала вакцинація від коронавірусу COVID-19, першими вакцину отримають медики, члени Кабінету міністрів, а також військові та поліцейські.

«Давайте вакцинуватися, давайте рятувати життя щодня. Нам потрібно рухатися далі», - заявив мер Маніли Іско Морено в державній лікарні міста, де було зроблено перше щеплення проти COVID-19, повідомляє сінгапурський телеканал channelnewsasia.

Вакцинація від COVID-19: скільки доз і якого препарату отримає УкраїнаУкраїна отримає вакцини від коронавірусу в рамках ініціативи COVAX, також уклала контракт з Sinovac і Serum Institute.

У неділю на Філіппіни доставили першу партію вакцин: 600 тис. доз від компанії Sinovac Biotech пожертвував Китай.

Раніше глава МОЗ Франсіско Дуке заявив, що доправлення 525,6 тис. доз вакцини від компанії AstraZeneca, відкладається на тиждень.

Також влада країни веде переговори про отримання не менше 148 млн доз вакцин з країн Заходу та Азії для вакцинації приблизно 70 млн громадян.

Нагадаємо, в Україні з 24 лютого розпочався перший етап вакцинації.

25 лютого вакцинація розпочалася і в Києві.

Також «Слово і діло» розібралося, скільки доз, якої вакцини і коли планує отримати Україна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: