Українців попередили про ожеледицю на дорогах

Читать на русском
В Україні у понеділок, 1 березня, на дорогах, крім півдня, місцями очікується ожеледиця. Також пройде сніг з дощем в шести областях.
фото УНІАН

В Україні у понеділок, 1 березня, спостерігається мокрий сніг і сніг з дощем у шести областях, дощ - у семи регіонах. Вдень у центральних і північних областях очікується невеликий мокрий сніг і дощ. Місцями ожеледиця.

Про це повідомляє Укравтодор, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

Синоптики дали прогноз на перший місяць весниУ березні середня місячна температура в Україні очікується в межах від 0 до 6 градусів тепла, в Криму до 3 градусів тепла.

За інформацією синоптиків, вранці 1 березня мокрий сніг буде йти в Закарпатській, Івано-Франківській, Черкаській областях. Сніг з дощем у Львівській, Одеській, Рівненській областях.

Місцями невеликий дощ в Донецькій, Вінницькій, Луганській, Тернопільській, Хмельницькій, Запорізькій, Чернівецькій областях, на решті території країни без опадів.

На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Сьогодні протягом доби буде від 0 до +5 градусів тепла. На Закарпатті до +8 градусів. У Карпатах вночі 1-6 градуси морозу, вдень близько 0 градусів.

Нагадаємо, у березні середня місячна температура в Україні очікується в межах від 0 до 6 градусів тепла, в Криму до 3 градусів тепла.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: