Нардепи планують заслухати звіт Степанова щодо вакцинації

Читать на русском
5 березня в Раді нардепи хочуть заслухати міністра охорони здоров'я Максима Степанова про ситуацію з пандемією в країні і щодо кампанії із вакцинації.
Фото - «Слово і діло».

У п’ятницю, 5 березня, в Раді нардепи хочуть заслухати міністра охорони здоров'я Максима Степанова про ситуацію з пандемією в країні і щодо кампанії з вакцинації від COVID-19.

Про це під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, 1 березня, сказав перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко:

Пандемія COVID-19: скільки міністрів охорони здоров'я змінилося в країнах ЄвропиЗа час пандемії в Україні, Іспанії, Чехії, Словенії Міністерство охорони здоров'я очолювали три міністри.

«У нас почалась вакцинація на цьому тижні, є різні суперечливі інформації... Нам важливо зрозуміти, як налаштовані процеси, чому відмовляються медики вакцинуватись. І це все — невеликий елемент великої картини з епідемією, яка знову, не такими темпами, як раніше, але збільшується. Треба розуміти готовність уряду і МОЗ до цих процесів. Тому запрошуємо на годину запитань до уряду міністра Степанова».

Нагадаємо, перша партія вакцини від коронавірусу прибула в Україну 23 лютого.

24 лютого стартувала вакцинація від COVID-19, першим щеплення отримав лікаря з Черкас.

«Слово і діло» пропонує подивитися, в яких країнах Європи під час пандемії змінювалися міністри охорони здоров'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: