МОЗ опублікувало новий карантинний розподіл регіонів

Читать на русском

МОЗ України у п'ятницю, 26 лютого, оновило карту з карантинними зонами щодо коронавірусу. У червоній - дві області. Київ поки в жовтій.
фото hromadske.ua

В Україні у п'ятницю, 26 лютого, оновили карту МОЗ з карантинними зонами щодо коронавірусу. У «червоній» зоні зараз два регіони, у «помаранчевій» – вісім.

Новий карантинний розподіл оприлюднено на сайті МОЗ.

Україна повертається до адаптивного карантину: які обмеження діютьПередбачено поділ регіонів на чотири карантинних рівня за кольором залежно від епідеміологічної ситуації в них

Так, зараз у «червоній» зоні: Івано-Франківська та Чернівецька області.

У «помаранчевої» зоні: Вінницька, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Київська, Луганська та Тернопільська області.

У «жовтій» - всі інші регіони: Київ, Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

У МОЗ також уточнили, що на сьогоднішній день показник госпіталізацій перевищено у п'яти областях - Івано-Франківській (138 на 100 тисяч населення при нормі 60), Вінницькій (93,1), Чернівецькій (86,1), Закарпатській (82,9) і Житомирській (62,8) областях.

Нагадаємо, у Івано-Франківській області з 26 лютого почав діяти суворий карантин. У Чернівецькій - карантинні заходи посилять з 27 лютого.

В Україні 24 лютого розпочався вакцинація. За два дні отримали щеплення від коронавірусу першою дозою вакцини вже 1 338 осіб. Найбільше - у Черкаській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: