Івано-Франківська область з 26 лютого переходить на жорсткий карантин

Читать на русском
З 26 лютого в Івано-Франківській області вводиться червоний рівень епідемічної небезпеки з жорсткими карантинними обмеженнями.
kmu.gov.ua

З 26 лютого в Івано-Франківській області запроваджується «червоний» рівень епідемічної небезпеки з тими обмеженнями, які діяли під час жорсткого карантину у січні.

Таке рішення прийняли на засіданні державної комісії ТЕБ та НС, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у вівторок, 23 лютого.

В Івано-Франківській області розвертають карантинні блокпостиВ Івано-Франківській області встановлюють карантинні блокпости та впроваджують особливий режим в'їзду і виїзду з області через зростання захворюваності на коронавірус.

«Це повинно не допустити подальшого поширення COVID-19 в області і в цілому по країні», - написав він у Telegram.

Подробиці озвучив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

«Рішенням комісії було запроваджено червоний рівень епідемічної небезпеки в Івано-Франківській області з 00:00 годин 26 лютого 2021 року», - повідомив він.

За його словами, комісія постановила:

  • Івано-Франківській ОДА – організувати контрольно-пропускні пункти на в'їздах-виїздах на території області та забезпечити проведення температурного скринінгу, опитування осіб про наявність у них респіраторних симптомів, чергування бригад екстреної медичної допомоги, працівників національної поліції і державної служби з надзвичайних ситуацій.

  • головам Закарпатської та Чернівецької ОДА – розглянути можливість додаткового розгортання ліжок в закладах охорони здоров'я на територіях, де реєструються високі рівні COVID-19.

Також було прийнято рішення заборонити посадку і висадку пасажирів на регулярні та нерегулярні рейси міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом з 26 лютого 2021 року в населених пунктах Івано-Франківської області і з них.

Нагадаємо, на Прикарпатті склалася критична ситуація з нестачею місць у лікарнях для хворих на коронавірус. В регіоні розгорнули мобільний шпиталь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: