«Право на владу»: фактор Стерненка

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про вирок суду активісту Сергію Стерненку

Темою сьогоднішнього прямого ефіру токшоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде фактор Стерненка. Вирок суду активісту вивів на вулиці тих, хто вважає його несправедливим і не вірить в неупередженість правосуддя.

Чому вбивці Катерини Гандзюк отримали символічне покарання, а Стерненко за значно меншу провину дістав сім років в’язниці? Хто ті судді, які виносять такі рішення? Чи заслуговує українська судова система називатись правосуддям чи це, скоріше, кривосуддя? Та чи є шанс на успіх у судової реформи в умовах тотального саботажу з боку суддівської касти? Про те, чи маємо ми всі шанс на справедливість у судах та які події всередині країни запустить суд над активістом? Про це сьогодні у програмі «Право на владу».

В дискусії візьмуть участь: голова СБУ Іван Баканов, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, адвокат Масі Найєм, міністр юстиції України Денис Малюська, народний депутат, «Слуга народу», голова комітету ВР з питань правової політики Андрій Костін, правник Геннадій Друзенко, голова фракції «Голос» Ярослав Железняк, політичний експерт Юрій Романенко, прокурор Одеського обласної прокуратури Ганна Коломійчук, керівник Одеської обласної прокуратури Сергій Костенко, кримінолог Анна Маляр, голова правління Фундації DEJURE, д.ю.н. Михайло Жернаков, начальник Київського міського Бюро судово-медичної експертизи Олександр Михайленко.

Спеціальний гість програми міністр охорони здоров’я Максим Степанов, якого запитуватимуть: чому неохоче вакцинуються лікарі? Чому провалена комунікація з українцями на предмет вакцинації? Якої якості вакцина завезена в Україну?

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралося, за що засуджено Стерненка і в чому полягала позиція суду та захисту.

Також юрист пояснив, у чому суть рішення суду і чого очікувати від апеляції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: