Донецька область передасть частину отриманої вакцини військовим

Читать на русском
Донецька область отримала вакцину від COVID-19. Частину партії направлять військовим, а 14 тисяч доз отримають цивільні.
фото facebook.com/synegubov.oleg

Донецька область в ніч на четвер отримала вакцину від коронавірусу Covishield. Частину партії направлять військовослужбовцям, 14 тис. доз отримають цивільні.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці в Facebook 25 лютого.

Вакцинація від COVID-19: скільки доз і якого препарату отримає УкраїнаУкраїна отримає вакцини від коронавірусу в рамках ініціативи COVAX, також уклала контракт з Sinovac і Serum Institute.

«Сьогодні вночі Донецька область отримала антиковідну вакцину. Певну кількість доз буде направлено військовим. 14 тис. доз отримають цивільні. Вакцинацію починаємо вже сьогодні - з Бахмутського району», - написав він.

Кириленко зазначив, що на першому етапі отриманою кількістю доз зможуть вакцинувати не менше 12,5 тис. медиків в лікарнях Донецької області.

Нагадаємо, в Україні 24 лютого стартувала вакцинація від COVID-19 індійською вакциною CoviShield (виготовлена за ліцензією Oxford/AstraZeneca). Першим щеплення отримав лікар-анестезіолог з Черкас Євген Горенко.

Перші партії вакцини від COVID також вже отримала Буковина і Закарпаття. Сьогодні, 25 лютого, вакцинація почалася в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: