Полтавська область почала вакцинацію від COVID

Читать на русском
Полтавська область у четвер, 25 лютого, почала вакцинацію від коронавірусу. Першим щеплення отримав лікар-інфекціоніст.
фото facebook.com/synegubov.oleg

Полтавська область у четвер, 25 лютого, почала вакцинацію від коронавірусу. Першим щеплення отримав лікар-інфекціоніст з обласної лікарні.

Про це повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов у Facebook.

Вакцинація від COVID-19: скільки доз і якого препарату отримає УкраїнаУкраїна отримає вакцини від коронавірусу в рамках ініціативи COVAX, також уклала контракт з Sinovac і Serum Institute.

«Вакцинація на Полтавщині розпочалася. Роман Пономаренко – лікар-інфекціоніст із Полтавської обласної клінічної інфекційної лікарні. Він перший в області отримав щеплення від коронавірусу. Почувається добре», - написав голова ОДА.

Вакцина від коронавірусу до Полтавської області прибула 24 лютого. Регіон отримав 19 тис. 300 доз вакцини CoviShield (Oxford/AstraZeneca).

Нагадаємо, в Україні 24 лютого стартувала вакцинація від COVID-19 індійською вакциною CoviShield (виготовлена за ліцензією Oxford/AstraZeneca). Першим щеплення отримав лікар-анестезіолог з Черкас Євген Горенко.

Перші партії вакцини від COVID також вже отримала Буковина і Закарпаття. Сьогодні, 25 лютого, вакцинація почалася в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: