Зеленський збирає ще одне засідання РНБО

Читать на русском
Відомо, що засідання скликається на 26 лютого, о 17:30, в приміщенні Офісу президента, тематика обговорюваних питань не розкривається
РНБО Україниpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський прийняв рішення провести ще одне, вже третє за місяць засідання Ради національної безпеки та оборони. Засідання РНБОУ призначено на 26 лютого.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента України.

Відомо, що засідання скликається на 26 лютого, о 17:30, в приміщенні Офісу президента. Тематика тих питань, які будуть обговорюватися на РНБОУ, залишається невідомою.

«У п’ятницю, 26 лютого 2021 року, Президент України Володимир Зеленський збере засідання Ради національної безпеки та оборони України у зв’язку з необхідністю ухвалення оперативних рішень щодо актуальних питань державної безпеки. Організацію засідання покладено на секретаря РНБО Олексія Данілова. Всю інформацію, яку можна оприлюднити, буде повідомлено офіційно» - йдеться в повідомленні на сайті.

Нагадаємо, 2 лютого за результатами засідання РНБО президент Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО щодо санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK і «112-Україна», а також їх власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака (якого називають «правою рукою» Віктора Медведчука).

За підсумками засідання РНБО 19 лютого Україна запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Крім того, під санкції РНБО потрапили ще ряд осіб і компаній.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: